Personvern

 

Kort oppsummert:

Om en nettside samler inn, lagrer eller bruker data som er koblet mot en privat person i EU må følgende regler følges:

  • Fortell brukeren hvem du er, hvorfor du samler inn data, hvor lenge data er lagret, hvem som mottar informasjonen og hva den skal brukes til.

  • Før vi samler inn data skal det være en klar tillatelse fra privatperson.

  • La privatpersoner kunne få tilgang eller ha innsyn i data som er samlet inn.

  • La privatpersoner slette data.

  • La privatpersoner vite om sikkerhetshull når de skjer innen 72 timer.

 

Bruk av informasjonskapsler/cookies hos sterksaus.com:

Vi benytter oss av informasjonskaplser (cookies), små filer som lagres på datamaskinen din eller på mobiltelefonen din, av nettleseren som du bruker. Vi bruker dette for å kunne måle statistikk og trafikk for nettsiden vår. Eksempler på den informasjonen som blir lagret er antall sidevisninger, hvordan de besøkende fant frem til nettstedet og antall besøk. Vi bruker denne informasjonen for å forbedre nettsidene våre og for å gjøre de mer brukervennlige. Vi benytter oss av følgende informasjonskapsler:

  • Squarespace: Samler anonymisert informasjon om hvordan besøkende benytter nettsiden.

 

Behandling av personopplysninger hos sterksaus.com

Personopplysninger er opplysninger som kan kobles til deg som enkeltperson. Det kan være navn, telefonnummer eller lignende. Du har selv rett til å bestemme over disse opplysningene.

Vi lagrer ingen personlige opplysninger via vår nettside. Om du benytter deg av kontaktskjema eller bestillingsskjema, vil vi kun bruke kontaktopplysningene som blir sendt til å svare på eventuelle henvendelser. Eposten blir lagret i vårt e-post system, men ikke på nettsiden. Ønsker du at dette skal fjernes, endres eller lurer du på om vi har lagret? Ta kontakt med oss i Sterk Saus.