Tilbud!

Purple Pain – Kjendissausen

(2 omtaler)

kr 260.00

Vi har jobbet i over ett år med dette – for å få til en så spesiell saus. Sausen er sterk og er ikke tilpasset sarte sjeler. Chilien vi har brukt er Carolina reaper, Naga bhut jolokia (Ghost chili) og Trinidad scorpion. Til å lage 2 021 flasker med denne sausen skal vi bruke 110 kg chili!! Hver enkelt sausflaske er på 125 ml.

Sausen er 100 % vegansk, uten tilsetningsstoffer og konserveringsmidler. Den har ett års holdbarhet fra produksjonsdato, og kan stå åpnet i kjøleskapet i ca. 4-6 md. Husk å riste flasken godt før bruk. Fargene kan avvike fra bildet da bildene er bildebehandlet på en edb-maskin.

Ingredienser: Carolina Reaper, ghost chili, Trinidad Scorpion, blåbær, ananas 👍🏻

På lager

Kjøp nå med
Varenummer: PP001_WEB Kategori:

Tilleggsinformasjon

Vekt 0.300 kg

2 omtaler for Purple Pain – Kjendissausen

  1. Thomas (bekreftet eier)

    Herlig fruktig smak, kjenner både chilien og bærene – selv om en «blindtest» nok ville gjort at jeg gjettet på solbær i stedet for blåbær(!), men det kan jo på ingen måte være negativt;) Typisk for reaper og ghost chili, så kommer den smygende. Kjenner ikke Scorpion så godt, så kan godt tenkes at den også er en «late bloomer». Men smaksløkene mine takket meg for de første 15 sekundene, der bærene virkelig kommer til rett, og hatet meg for de neste 2 minuttene og bestemt seg for å gå i kollektiv lock-out. Heldigvis har smaksløkene mine og jeg et godt samarbeid, og kjenner hverandre godt, så vi kom til en løsning uten tvungen megling.

    Dette er noe av det bedre jeg har smakt av (kjøpte) hot sauces!

  2. Andreas

    Smakte denne på «Spicy-kveld» med kyllingvinger. Særdeles god saus med et snasent touch av blåbær.. i ca 20 sekunder før smaksløkene takket for seg og capsinene sparket meg som et km langt godstog uten bremser. Foruten at jeg måtte igjennom 1,5L med vaniljeis, 2 bokser rømme, 5 glass melk og 2 dager med etterbrennere som på F35 i ræva..
    Absolutt en god saus.

Skriv en omtale

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *